GUIDO - Kapcsolatban ...

... a látogatóval

GUIDO

A GUIDO egy vonalkódos technológián alapuló tárlatvezető és műtárgy-információs rendszer, mely szöveges illetve multimédiás tartalmat (kép, audió, videó) tesz elérhetővé a látogatók számára, a látogatás idejére biztosított speciális mobil eszköz segítségével. A felhasználó az érintőképernyőt használva navigálhat az oldalak között. Szórakoztatva tanító tartalomközvetítő eszköz, mely a kiállított tárgyat helyezi a középpontba.

GUIDO az Ön multimédiás idegenvezetője, mely új távlatokat nyit a kiállítások ismereteinek megtekintésében. GUIDO-val a kiállítás látogatás örömmel telivé és maradandó élménnyé válik kicsinek, nagynak, fiatalnak és idősnek. A GUIDO rendszer lehetővé teszi a látogatóknak, hogy egyéni tempóban, kényelmesen, rugalmasan és könnyedén látogassák végig a kiállítást a mobil eszköz segítségével.


... a műtárggyal

GUIDO

A rendszer a speciális mobil eszköz lehetőségeit kihasználva, a beépített vonalkód olvasó segítségével biztosítja az objektumok azonosítását. A látogató egy gomb megnyomásával olvashatja le a tárgyak mellé kihelyezett vonalkódot, majd a tárgyról a kiválasztott nyelven kap információt.

Az információ teljes képernyős, egységes arculatú, testreszabható oldalak formájában jelenik meg. A GUIDO kezelése könnyű és egyértelmű.

A GUIDO az egyszerű műtárgy-információn (több nyelvű szöveg, kép, audió, videó) túlmenően többlet szolgáltatásokat is nyújt a műtárgyakkal kapcsolatban: tematikus túravezetés, kvíz játékok, vetítőtermi többnyelvű szinkron támogatás. Ezzel a kiállítás szervezői számára sokoldalú és interaktív közvetítési lehetőségek tárulnak fel.


... a menedzsmenttel

GUIDO

A központi tervező programmal gyerekjáték több nyelvű műtárgy-információkat, túrákat előállítani, különböző média anyagokat összekötni és izgalmas, szórakoztatva tanító játékokat létrehozni minden külső segítség nélkül.

A rendszerben az összes objektum típushoz (műtárgy-információ, túra, kvíz, stb.) korlátlan számú oldal tervezhető, a különböző oldal típusok tetszőleges kombinációjában.

A Guido rugalmasan testreszabható, így alkalmas múzeumok, egyedi kiállítások, gyűjtemény bemutatások, archívumok, levéltárak, vállalati séták, bemutatótermek, állatkertek, játékos városbemutatók, régészeti ásatási körutak vagy állandó kiállítások számára.

A jó kiállítás ...

  • élvezetes
  • szórakoztatva tanít
  • lehetőséget ad a játékra
  • helybe hozza az információt
  • szabad felfedezést tesz lehetővé
  • több nyelven ad információt
  • felejthetetlen élményt nyújt
  • GUIDO
  • GUIDO