PRGroup Kft.

A PRGroup Kft. 2001-ben alakult, tulajdonosai 100%-ban magyar magánbefektetők. Az alapítók mindannyian az informatika különböző területeiről érkeztek és munkájukkal illetve évtizedes szakmai tapasztalataikkal aktív szerepet vállalnak a cég mindennapjaiban.

Ma a kis-, a közép-, és nagyvállalati szegmensbe is szállítunk megoldásokat. A szoftverfejlesztés, mint alaptevékenységünk mobil informatikai rendszerek fejlesztését, illetve egyéb üzleti alkalmazások széles körét fedi le. Szállítunk saját fejlesztésű, kulcsrakész illetve testreszabott egyedi tervezésű szoftvereket a kereskedelem, ügyvitel, gyártási folyamatirányítás, továbbá az internetes kommunikáció és megjelenés területén is (vállalati portálok, ügyfélkapcsolati rendszerek, webáruházak, egyéb webes szolgáltatások). Ezenfelül vállaljuk partnereink számára a teljes vállalati informatikai környezet megtervezését, a rendszerintegrációt, a telepítést és a felügyeletet.


Partner az informatikában

Dinamikus, segítőkész csapatunk várja érdeklődését. Keressen fel bennünket, ha szaktanácsra illetve informatikai jellegű problémájának hatékony megoldására van szüksége. Mi felmérjük a helyzetet és testreszabott megoldást kínálunk Önnek.

Kapcsolat

Telefon:+36-30/9611-255
Postacím:9002 Győr Pf.: 459
Web:http://www.prgroup.hu
vCard:Kapcsolat
Kapcsolat